Mycket...

Det är mycket som händer nu.
Mycket i skolan, mycket på Kåren, mycket i världen.
I skolan jobbar jag och min c-uppsats partner (http://www.fridanelhans.com/blogg/) med att samla in referenslitteratur till vår uppsats.
Vi kommer att fokusera på hur man skapar en "sociala medier för dummies". Med just inriktning på företag/ideell verksamhet och marknadsföring.
Just nu håller jag på med ett projekt som kallas WYSIWYG inspirerar tillsammans med 3 andra styrelsemedlemmar i mitt utbildningsutskott (WYSIWYG - för Data,IT & Media studenter: http://zigzag.shv.hv.se/wysiwyg/torsko/?page_id=82).
Samt håller jag på med att jobba för Herrmiddagen 2011 (en tradition på vår skola se event : http://on.fb.me/dW3pNX) Planering och möten samt lite affischer, märken och annat som ska fixas. Men kan inte nämna några detaljer, då allt sker i hemlighet och ska bli en överraskning för killarna.
I världen så är det revolutioner och naturkatastrofer. Vill man ens kolla på nyheterna? Något som blivit en stor snackis är detta med kärnkraftverk. På skolan är det nästa vecka en Miljövecka (http://on.fb.me/dQK4Dp) och då kommer även kärnkraftverk diskuteras  (http://on.fb.me/gwuZMA)
Jag gillar inte riktigt tanken på kärnkraftverk. Men de skulle vara intressant att få lära sig mera, men frågan är om man hinner gå...
en sak jag tror jag hinner med dock är bokbytardagen (http://on.fb.me/gfcETd).
Samma dag som jag börjar att jobba som studentinformatör för Tria (http://bit.ly/i1cOfG)
Så det är lite vad som händer i mitt liv just nu.
För att inte glömma Earth Hour på lördag! (http://www.facebook.com/event.php?eid=152112428164296)
Förra året gick jag ut på stan och tittade lite på vilka företag som släckte ner och var de släckte ner inne i Trollhättan. Jag fotograferade även lite grann, men det blev ganska suddigt i och med mörkret och regnet.
Vid Högskolan Väst
Studentlägenheter Elefanten Trollhättan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0