konstruktiv kritik (dock väldigt hård sådan)

Jag tror starkt på att konstruktiv kritik ska vara brutalt ärlig utan att försöka såra någons känslor.. Men det är alldeles omöjligt. Så försök ta detta professionellt istället för personligt.
MEL-gruppen; Började ganska bra med förklarande jämförelser till bland annat html. Vet inte vad han hette som började, men han förklarade bäst enligt mig. Önskar dock att han hade visat koden praktiskt, lättare att förstå på det viset än att tala teoretiskt om något. De två andra visade visserligen koden, men jag känner att de va något osynkade och hade kunnat klara detta med bara en person som förklarade och skrev koden. Hade gärna velat veta vad som var kod och vad som var kommentarer i den inklistrade koden - lite förvirrade för någon som aldrig jobbat i MEL.
Sub-D gruppen: Det var bra klipp dom hade hittat, men var inte uppgiften att själv göra en tutorial? Till och från var det svårt att hålla ögonen öppna, monotont tonläge kanske eller var det för många filmklipp? Jag tycker ändå de förklarade genom att svara på frågorna ganska bra.
Animation: Det gick lite för snabbt där i början av presentationen- antagligen tänkt att gå lite saktare eftersom det blev gott om tid över efter denna. Tutorialen var informativ och i ett avsevärt lugnare tempo än introt.
Skelett: En bra grupp som gjorde ett ganska utförligt jobb. Känner ändå att gruppen hade gynnats av en tutorial i filmformat. Det var lite nervösitet som väl täcktes av humor och ödmjukhet. Pluspoäng för extra tips.
UV-mappning: Aningen nervösa, vilket märktes -Men maskerades genom att stödja sig på tutorial, Powerpoint och skissande på tavlan. Informativt och lugn takt på presentationen.
Final Gathering: beräknar studsande indirekt ljus? Måste medge att denna presentation var ganska svår att följa. Den började med namedroppande av stora ord som bara flög fram över powerpointen. Dessutom i ett monotont tonläge vilket inte gjorde det lättare att märka skillnad på vad som var vad. Den första delen skulle ha gynnats av konkreta exempel av "Den här saken är och den gör..." typen. Den andra delen av presentationen har ett lite lugnare tempo och ger en chansen att förstå i alla fall lite av Final Gathering. Saknar ändå en tutorial för nybörjare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0